0
Uw winkelmand is leeg

Verzenden via Dakenmarkt.nl


Bezorgkosten pakketdienst en vrachtvervoer


Pakket-leveringen vanaf € 375,- euro ( excl. btw) worden kosteloos bij u thuis bezorgd.
- Bij een bestelling onder de € 375,- euro ontkomen wij er helaas niet aan om handling- en verzendkosten in rekening te brengen.
- Maximale afmeting van uw pakket 100x50x50cm  ( maximaal gewicht 30kg )

Pallet-leveringen vanaf € 750,- euro ( excl. btw) worden kosteloos bij u thuis bezorgd. 
-  Bij een bestelling onder de € 750,- euro ontkomen wij er helaas niet aan om handling- en verzendkosten in rekening te brengen.
-  Vrachtleveringen naar de waddeneilanden kunnen aanvullend worden belast.
-  Vrachtleveringen naar het buitenland alleen in overleg.

Levertermijn

Alle reguliere bestellingen hebben doorgaans een levertijd van 2/3 werkdagen tenzij anders vermeldt. Wij brengen u zo spoedig mogelijk op de hoogte bij afwijkende afleverdata. Voor spoedbestellingen gaarne vooraf telefonisch overleg.

Transportmethode

De transportmethode waarmee uw bestelling wordt bezorgd is afhankelijk van het bestelde product (of producten). Afhankelijk van de samenstelling van uw bestelling kan een bestelling hierdoor in meerdere delen worden verzonden. Voor pallet-leveringen wordt doorgaans, voor aflevering, een afspraak met u gemaakt.

Voor kleine(re) pakketten maken wij gebruik van diverse pakketdiensten. Enkele daarvan maken voor aflevering een afspraak, enkele zullen bij uw afwezigheid trachten het pakket af te geven bij buren of zullen op een later tijdstip een nieuwe poging tot afleveren doen.

Vaak verkocht