0
Uw winkelmand is leeg

Ondersteuning en Service


Een goed dak is niet vanzelfsprekend, uit ervaring weten wij dat de meesten problemen niet komen door fouten vanuit het materiaal, maar juist de materiaalkeuze, ondeskundig advies, slecht ontwerp of slechte uitvoering de oorzaak zijn van de problemen. De medewerkers van Dakenmarkt.nl hebben tezamen meer dan 50 jaar ervaring binnen de dakenbranche als dakdekker en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over een correcte werkwijze staan wij u graag met goed advies ter zijde.

Een goede service is van groot belang als het gaat om faalkosten reductie en de snelheid van de uit te voeren dak werkzaamheden. Mede door de ervaring die wij hebben opgedaan in het voeren van een dakdekkersbedrijf snappen wij dit als geen ander, en daar zetten wij ons dan ook voor de volle 100% voor in. Wij proberen al het mogelijke te doen om u als klant zo goed mogelijk te helpen, daarbij zal onze service vaak op uw wensen worden aangepast. Dus een echte oplossing op maat is dan ook geen probleem. Op het gebied van techniek proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen.


Praktijkbegeleiding en cursussen

Onze jarenlange ervaring in het verwerken van dakmaterialen willen we graag met u delen door het geven van praktijk begeleiding en  praktijk cursussen. Dakenmarkt kan u of uw personeel opleiden tot een volwaardige verwerker van diverse dakbedekkingen. Ook als doe-het-zelver kunt u bij ons terecht!

Dakdekker inhuren?

Een nieuw dak leggen is een ingrijpende klus. Zeker wanneer het een vervanging van het dak van een woning betreft en u het oude dak eerst moet verwijderen.  Tevens kan het voorkomen dat u te maken krijgt met lastige details waarvoor u best even de ervaring en kennis van een een ervaren dakdekker kunt gebruiken. Voor alle gevallen waarvoor u een ervaren helpende hand kunt gebruiken kunt u via Dakenmarkt ook een dakdekker inhuren. Het standaard tarief hiervoor bedraagt € 42.50 per uur exclusief btw en reiskosten.Vaak verkocht