EPDM dakbedekking

EPDM is een zeer duurzame dakbedekking met een levensverwachting van wel 50 jaar. EPDM kan zonder open vuur en relatief eenvoudig worden aangebracht. De dikte van de EPDM dakbedekking bedraagt circa 1,14mm. Dakenmarkt.nl levert uitsluitend de LSFR kwaliteit. (vliegvuurbestendig).Resultaten 1 - 1 van 1Weergeven:     Items per pagina
 • epdm dakbedekking restanten
  epdm dakbedekking restanten
  Waardering 5/5

  EPDM DAKBEDEKKING OP MAAT

  - Kies een standaard rolbreedte
  - Vul de lengte in meters in
  - Rekenprijs per m2:   € 10,49 incl btw

  Artikelnummer 12009
  10,49 €

  Prijs incl btw  
  10,49 €  Binnen 2-3 werkdagen bij u thuis bezorgd.

  Of afhalen op locatie
  * Product has attributes
Resultaten 1 - 1 van 1Weergeven:     items per pagina

EPDM dakbedekking

EPDM is een zeer duurzame dakbedekking met een levensverwachting van wel 50 jaar. EPDM is momenteel één van de meest verwerkte dakbedekkingssoort en kan relatief eenvoudig en zonder open vuur worden aangebracht. De dikte van de EPDM dakbedekking bedraagt circa 1,14mm. Het gewicht is 1,51kg/m2. Met name door de lange levensduur van gemiddeld 50 jaar is EPDM tevens de meest duurzame dakbedekking die momenteel verkocht wordt. De combinatie van de door ons aangeboden EPDM-membramen, de EPDM-toebehoren en de bewezen naadtechnologie zorgt voor een unieke reeks eigenschappen & voordelen.

Ondersteuning en voorlichting voor een goed dak.

Een goed EPDM dak maken is niet moeilijk maar ook niet helemaal vanzelfsprekend, uit ervaring weten wij dat de meesten problemen niet komen door fouten vanuit het materiaal, maar juist de materiaalkeuze, ondeskundig advies, slecht ontwerp of slechte uitvoering de oorzaak zijn van de problemen. De medewerkers van dakenmarkt.nl hebben jarenlange ervaring binnen de dakenbranche en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over een correcte werkwijze of dakopbouw staan wij u graag met goed advies ter zijde.